Teknik-
programmet

Observera att vi inte tar emot några sökande till Teknikprogrammet för läsåret 2024/25.

Spela videoklipp

Upptäck Teknikprogrammet på VTG!

Är du fascinerad av programmering, webbutveckling och datorteknik? Då är Teknikprogrammet hos oss på VTG perfekt för dig! Programmet förbereder dig inte bara för vidarestudier på högskola eller universitet, såsom högskole- eller civilingenjörsprogram, utan ger dig även en solid grund i teknik och teknisk utveckling.

Under utbildningen har du möjlighet att specialisera dig ytterligare genom att välja fördjupningar som spel- och apputveckling. Detta ger dig skräddarsydda färdigheter som är eftertraktade i dagens snabbrörliga teknikbransch.

Inriktning: Informations- och medieteknik

Sugen på att bli en tech-wizard? Vår inriktning i Informations- och medieteknik är perfekt för dig som vill få grepp om den senaste tekniken. Här lär du dig allt från datorteknik och programmering till att bygga snygga och funktionella webbsidor. 

Du kan också skräddarsy din utbildning med valbara kurser inom nätverksteknik eller fördjupa dig ytterligare inom programmering och webbutveckling. Det är din chans att dyka djupare in i det som fascinerar dig mest! 

Detta gör att du blir väl förberedd för både arbetsmarknaden och vidare studier inom teknik. Så om du vill ha en framtid där du formar digitala lösningar, kickstarta din resa hos oss på VTG och utveckla de färdigheter som efterfrågas i tech-branschen!

 

Vill du vara med och forma framtiden? Börja din resa hos oss på VTG:s teknikprogram och bygg en karriär där din passion för teknik kan blomstra!

Vill du utmana din kreativitet och teknikskicklighet?
Bli nästa spel- eller apputvecklare med oss på VTG och sätt din prägel på den digitala världen!

Fördjupning: Spel- och apputveckling

Drömmer du om att skapa egna spel eller appar? Med vår fördjupning i Spel- och apputveckling kan du bli en mästare på att utveckla allt från coola spelvärldar till nytänkande appar. Här får du knäcka kod för både 2D- och 3D-spel, och dyka in i apputveckling med hetaste verktygen som React Native. Plus, du blir ett pro på 3D-grafik och design!

Under din tid hos oss får du ta ett spel från idé till release. Vi samarbetar med riktiga spelföretag, så du får chansen att testa dina skills i riktiga projekt och knyta kontakter som kan kickstarta din karriär.

Rulla till toppen