Om Värmdö Tekniska Gymnasium

Sugen på en skola som inte bara är en vanlig skola? VTG ligger i nya, fräscha lokaler, knappt 25 minuter med buss från Slussen nära Gustavsbergs mysiga hamn. Här är vi inte fler än 200 elever, så du får en tajt relation med lärarna som verkligen förstår vad du behöver för att lyckas.

Vi kör med program som Bygg, El, Fordon, VVS och Teknik – alla designade för att du ska få skillsen som behövs ute i arbetslivet. Plus, du får alla kurser du behöver för att kunna plugga vidare.

Vill du ha en skola där du får göra grejer på riktigt och lära dig jobb som faktiskt betyder något? Då är VTG stället för dig. Här bygger du en grund för framtiden, oavsett om du vill direkt ut och jobba eller siktar på att studera vidare. Häng med oss och gör dina gymnasieår riktigt grymma!

 

Våra idrottsprofiler

Vi erbjuder samtliga program med ishockey- eller fotbollsprofil. I samarbete med Värmdö Hockey och Svenska Fotbollsakademin
kommer du att kunna träna din favoritsport under skoltid.

Ishockey

I samarbete med Värmdö Hockey.

Fotboll

I samarbete med Svenska Fotbollsakademin.

En del av Aprendere Skolor

Värmdö Tekniska Gymnasium är en del av utbildningsföretaget Aprendere Skolor AB (publ.) som bedriver verksamhet inom grundskola, anpassad grundskola, gymnasieskola, anpassad gymnasieskola, resursskola samt vuxenutbildning. Läs mer på www.aprendereskolor.se.

Rulla till toppen