Idrottsprofiler

Är du en aktiv person och vill kombinera yrkesförberedande studier med din favoritsport?

I ett samarbete med Värmdö Hockey och Svenska Fotbollsakademin kan vi erbjuda dig ishockey- eller fotbollsträning under skoltid.

Kontakt:

info@vtg.nu
08-400 289 80

Här kan du göra en intresseanmälan direkt till Värmdö Hockey.

Eller kontakta oss så hjälper vi dig med ansökan.

Ishockey med Värmdö Hockey

Är hockey din passion? Då är VTG:s hockeyprofil i samarbete med Värmdö Hockey det perfekta valet för dig! Med vår idrottsprofil kan du kombinera din gymnasieutbildning med intensiv hockeyträning.

Vår hockeyprofil är LIP-certifierad (Lokal Idrottsprofil) och rekommenderas av Svenska Ishockeyförbundet, vilket garanterar en utbildning av högsta kvalitet med samma material som används på elithockeygymnasier. 

Välj mellan våra olika gymnasieprogram och utveckla dig både yrkesmässigt och sportsligt. Oavsett om ditt mål är att bara ta din hockey till nästa nivå eller att bli proffs, har vi resurserna och expertisen som krävs för att hjälpa dig dit. Missa inte chansen att utveckla dina färdigheter på isen medan du lär dig ett yrke och tar steget mot din framtida karriär tillsammans med vårt team på Värmdö Hockey!

Fotboll med Svenska Fotbollsakademin

Är du redo att ta din fotboll till nästa nivå samtidigt som du säkrar din framtida karriär? På VTG kan du satsa på intensiv fotbollsträning i samarbete med Svenska Fotbollsakademin och samtidigt arbeta mot en yrkesexamen.

VTG:s idrottsprofil ger dig möjligheten att gå ett fotbollsgymnasium där du inte bara utvecklar dina fotbollsfärdigheter utan också får utbildning inom fysisk träning, ledarskap, kommunikation samt nutrition och livsstil. Du tränar två gånger i veckan, perfekt synkat med ditt schema och i direkt anslutning till skolan.

Oavsett om du siktar på att bli professionell spelare eller bara vill förbättra din spelteknik samtidigt som du får en utbildning som öppnar dörrar, har VTG och Svenska Fotbollsakademin programmet för dig. Ta chansen att kombinera passionen för fotboll med praktisk kunskap som förbereder dig för framtiden!

Hos oss kan du kombinera din satsning inom ishockey och fotboll med en schysst yrkesutbildning som leder till jobb.

Rulla till toppen