rektorns ord

En branschskola i toppklass!

VTG är en branschskola inom fordon som erbjuder utbildning på gymnasial nivå inom yrken som är efterfrågade på arbetsmarknaden. 

Hej

Jag heter Anwar och är rektor på Värmdö Tekniska Gymnasieskola (VTG) sedan mitten av december 2020!

Vår vision är att du som elev ska få en gedigen utbildning och ta studenten med stolthet!

Eleverna hos oss känner sig trygga, upplever studiero och utvecklas utifrån sina behov, förutsättningar och mål under de 3 år utbildningar pågår. Vi vill att du ska få en utbildning som ger dig flera valmöjligheter efter studenten. Våra medarbetare har lärfokus, höga förväntningar och en positiv elevsyn. Du kommer att få en god insikt i den bransch du utbildat dig för och känna dig väl rustad för nästa steg i ditt liv, om det är yrkeslivet eller fortsatta studier på högskolan!

Stämningen på skolan präglas av en stark gemenskap. Vi har hög tillgänglighet, trivsel och en närhet till alla på skolan. Här kan du vara den du vill vara. Lärmiljön är stimulerande och till hösten växer vi med 1250 nya kvm med ny matsal, labbsalar, studierum och flera klassrum. Vi arbetar ständigt med att eleverna ska känna sig välkomna och att vi bemöter varandra med respekt.

Mitt råd till dig som ska börja hos oss är att ha krav och förväntningar både på dig själv och på utbildningen. Ta ansvar för dina studier och gör dessa tre år minnesvärda!

Du som är nyfiken på VTG och våra utbildningar, följ din magkänsla och välj den utbildning som du är intresserad av. Alla våra utbildningar kan ge dig högskolebehörighet, så inga dörrar stängs för att du väljer att studera efter ditt intresse! Kontakta oss så kan vi berätta mer!

Välkommen till VTG!

Anwar Jamil

Foto: Malin Wincrantz

Kontakt:

Anwar Jamil
Tel: 08-400 289 64
E-post: anwar.jamil@vtg.nu

Scroll to Top